Nieuws uit Boom

Boom
Boom

Nieuws uit Boom

Theater aan Twater lokt minstens 16.000 toeschouwers: twee dagen uitverkocht

17/06/18 19:35 - De dertiende editie van Theater aan Twater liet vele duizenden genieten van al het geks en fraais dat in de wereld op vlak van straattheater te koop is...en dit voor slechts 4 euro per dag. Liefst 140 top-optredens op de Kaai en Klein-Willebroek waren er op beide locaties te zien.

Tomorrowland heeft nu ook muzikale brievenbus

15/06/18 02:57 - De samenwerking van Bpost en Tomorrowland levert veertien officiële postbussen op die compleet in Tomorrowlandstijl worden aangekleed, enkel in Boom. Als je er iets in post, weerklinkt bovendien het ‘Tomorrowland Hymn’ van Hans Zimmer.

Nog meer dan een maand wachten op het festival zelf, maar nu al is Tomorrowland in opbouw

14/06/18 10:53 - Over één maand en één week gaat in recreatiedomein De Schorre Tomorrowland van start. Deze week al is de organisatie gestart met de opbouw van het festival.

Student verkoopt valse briefjes van 50 euro voor 15 euro: “Enorme stommiteit”

13/06/18 15:14 - Een negentienjarige student uit Willebroek stond voor de strafrechter omdat hij - samen met een minderjarige - valse briefjes van vijftig euro had proberen te verkopen aan vrienden en schoolkameraden. Hij vroeg vijftien euro voor een vervalst briefje van vijftig euro.

Student verkoopt valse briefjes van 50 euro aan 15 euro: “Enorme stommiteit”

13/06/18 15:14 - Een negentienjarige student uit Willebroek stond voor de strafrechter omdat hij - samen met een minderjarige - valse briefjes van vijftig euro had proberen te verkopen aan vrienden en schoolkameraden. Hij vroeg vijftien euro voor een vervalst briefje van vijftig euro.

Toerisme Klein-Brabant-Scheldeland huldigt Louis Callaert als erelid

12/06/18 13:25 - De algemene vergadering van Toerisme Klein-Brabant-Scheldeland heeft naar jaarlijkse gewoonte een nieuw erelid benoemd. Louis Callaert is reeds vele jaren actief lid van de vzw en is steeds enthousiast om de toeristische werking te promoten.

Tomorrowland brengt eigen postzegel en muzikale postkaartjes uit

12/06/18 12:25 - Postzegelverzamelaars kunnen hun hart ophalen – én een plekje vrijmaken in hun album, want bpost en Tomorrowland lanceren een unieke en limited edition Tomorrowland-postzegelkit. Daarin zit een postzegelblaadje met vijf postzegels én vijf muzikale postkaartjes.

Nathalie Meskens opent cultureel seizoen De Steiger

12/06/18 02:57 - Het cultureel centrum De Steiger toont trots de programmatie in een pas uitgekomen brochure. Nieuw zijn de aangepaste prijzen en aanduidingen of de voorstellingen al dan niet in het Nederlands zijn. Nathalie Meskens en Motownband openen het cultuurseizoen op 22 september.

Meer cocaïne in rioolwater van Boom dan in Brussel, Parijs of Berlijn

09/06/18 02:57 - Volgens het rapport van het Europees Waarnemingscentrum voor Drugs en Drugsverslaving (EMCDDA) staat Boom op de vijftiende plaats in Europa wat betreft cocaïnerestanten in het rioolwater. Vóór steden als Brussel, Berlijn en Parijs. “Hier meer cocaïne dan in Brussel? Dat zou hoogst eigenaardig zijn”, denkt burgemeester Jeroen Baert (N-VA).

Straatfestival op beide oevers van de Rupel

09/06/18 02:57 - Straatfestival Theater aan Twater biedt volgend weekend liefst honderdveertig optredens voor slechts vier euro per dag. Ghost Rockers komt optreden op zondag, en er is ook een kinderplein en cultuurmarkt.

Zelf nieuws uit Boom?


Boom

„ Uw gids door Boom op woonplaatsen.be! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken