Nieuws uit Boom

Boom
Boom

Nieuws uit Boom

Bijzondere wereldrecordpoging met bier uit Rupelstreek

16/02/18 01:57 - Met de opening van het toeristisch seizoen wil Toerisme Rupelstreek het wereldrecord 'Longest toast relay' op haar naam schrijven. Ze doen dit met streekbieren.

De Boomse Filmstudio's reikt prijzen uit

12/02/18 16:52 - De Boomse Filmstudio’s (DBF) reikte de jaarlijkse prijzen uit aan haar cineasten. Er werden 18 nieuwe films door acht deelnemers gerealiseerd.

Zware brand in Boom: “Zelfs de bepleistering van de muren is gevallen”

12/02/18 06:08 - Een rijwoning in de Advokaatstraat is Boom heeft maandagochtend grote schade opgelopen bij een brand. De bewoner bleef ongedeerd.

Auto vrijwilliger brandt uit aan 't Geleeg

06/02/18 08:23 - De wagen van een vrijwilliger die helpt bij de verhuis van museum ’t Geleeg naar Boom is volledig uitgebrand door een oververhitte motor.

Economische Inspectie opent onderzoek naar extra kosten bij Tomorrowland-tickets

05/02/18 10:12 - Bij het kopen van festival- of concerttickets, moet de koper een prijs die de volledige kostprijs omvat te zien krijgen bij de bestelling. Wel mogen betaal- en verzendkosten nog apart aangerekend worden. Bij tickets voor het dancefestival Tomorrowland in De Schorre in Boom wordt er wel nog negen euro per tickets aangerekend voor de afhandeling. “We willen het transparant houden”, klinkt het bij de organisatie van het festival. De Economische Inspectie opent een onderzoek.

Wereldkampioen judo U21 Matthias Casse (20) ontvangen

04/02/18 09:18 - Wereldkampioen judo Matthias Casse is ontvangen door het Boomse gemeentebestuur. Schepen Inge De Ridder (NV-A) wenste iedereen welkom en sportschepen Kris Van Hoeck (CD&V) gaf aan zeer fier te zijn.

Tomorrowland volledig uitverkocht na internationale voorverkoop

03/02/18 18:55 - Alle 400.000 tickets voor Tomorrowland 2018 zijn de deur uit, nadat zaterdag na minder dan een uur tijd de wereldwijde voorverkoop werd afgesloten. Dat meldt de festivalorganisatie. Ook de Global Journey-pakketten zijn allemaal aan de man gebracht. Tomorrowland vindt dit jaar plaats van 20 tot 22 juli en van 27 tot 29 juli in De Schorre in Boom.

Vlaamse specialist waarschuwt voor Turkse transplantaten: “Eigen haardos eerst”

03/02/18 06:30 - Haartransplantatiecentrum Smedts uit Boom roept de kalende Belg op om zijn haar niet in Turkije te laten transplanteren. “Wees wat meer chauvinistisch en stort u niet in buitenlandse avonturen”, zegt zaakvoerder Jules Smedts.

Vastgoedprojecten maken doorstart

02/02/18 01:57 - In maart van vorig jaar werd algemeen bouwbedrijf Jeroen Verreydt uit Heist-op-den-Berg failliet verklaard. Een tiental werven van de aannemer lagen daardoor al een hele tijd stil. Dankzij de overname van het bedrijf kunnen een aantal ervan nu terug opstarten.

WIBO schenkt 'loopgeld' aan Steenschuit

31/01/18 10:23 - De opbrengst, 1032 euro van de eerste organisatie van de One World Run door WIBO-atletiekclub in De Schorre, is overhandigd aan De Steenschuit op de Belgicawerf.

Zelf nieuws uit Boom?


Boom

„ Uw gids door Boom op woonplaatsen.be! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken